Top 5 de mest populære online spilleautomater

Top 5 de mest populære online spilleautomater

Antallet af spil i dag, der tilbyder nye måder at spille og spændende måder at vinde penge på, er forbløffende.

Traditionelle spilleautomater har eksisteret i lang tid, derfor er de bedste slotudviklere i verden kommet med de fantastiske spil på denne liste.

Astro Babes

Astro Babes er et nyt saftigt online spilleautomat udgivet af Playtech i 2018. Åbn denne nye spillemaskine og kom med fem smukke astronauter, der vil gøre din intergalaktiske rejse uforglemmelig.

Mirror Mirror

I år har NetEnt udgivet en ny tilføjelse til deres Fairytale Legends spilserie. Den pågældende spilleautomat kaldes Spejl Spejl.

Det mest interessante funktion ved denne nye spilleautomat er Mirror respin. Når du lander et symbol med et spejl, kan det enten omdannes til Snow White eller Evil Queen. Derefter klæber den til hjulene for følgende gratis spin.

I alt har Mirror Mirror 243 betalingslinjer for at holde dig interesseret i timer.

Dwarfs Gone Wild

Dwarfs Gone Wild er en af de bedste nye online spilleautomater  af Quickspin udgivet i 2018. Denne spilleautomat er baseret på den populære Snehvide og de Syv Dværge eventyr. Denne gang stjæler dværgerne spotlyset. Hver dværg har en unik bonusfunktion, der kan hjælpe dig med at øge dine gevinster, det være sig en runde gratis spins, en generøs multiplikator eller en voksende Wild.

Yeti: Battle of Greenhat Peak

Har du nogensinde spillet en spilleautomat om … en yeti? I 2018 udgav Thunderkick en helt ny spilleautomat, kaldet Yeti: Battle of Greenhat Peak, og vi elskede det.

Med fem hjul, 11 betalingslinjer og en tilbagebetalingsprocent på 96,1 % vil dette snedækkede spil sætte et smil på dit ansigt, så snart du åbner det. Yeti: Battle of Greenhat Peak har alt hvad du behøver, herunder vanedannende Wilds, Scatters og bonus runder for yderligere gevinster.

Penguin City

Start Penguin City for at hjælpe en gruppe pingviner finde deres frihed og løbe væk fra den onde Kejserpingvin, en ond restaurant ejer, der tvinger dem til at arbejde umenneskelige timer.

Dette nye spillemaskine har en tilbagebetalingsprocent på 96,2 % og 243 betalingslinjer fordelt på fem hjul.

Jumanji

Udviklet af NetEnt er Jumanji en af de bedste spilleautomater du kan spille online med mange ekstra funktioner, som du ikke finder på nogen anden spilleautomat online.

Hvis du er fan af den populære film, skal du sørge for at du ikke går glip af dette spil som er her for at forstyrre branchen, og mange tror, at det bliver en super klassiker som Starburst.